logo

Wie ben ik

Mijn naam is Sander Drooglever (1979), het gezicht achter Xandro Media. Fotograferen is van kinds af aan mijn grote passie.

Op pad met de camera van Pa was het mooiste dat er bestond. De voorliefde voor fotografie is nooit meer verdwenen, integendeel, de passie is alleen maar groter geworden. In mijn kinderjaren zat ik bij de scouting, waar ik een doka had. Later kwam er thuis een eigen doka, waar ik mijn zelfgemaakte foto’s ontwikkelde.

Toen ik op een dag met mijn schoonzus mee ging naar een paardenevenement om wat te oefenen, liet ik mijn werk daar zien. Er kwamen enthousiaste reacties, er bleek veel animo voor mijn foto’s te zijn. Na jaren in de zakelijke wereld werkzaam te zijn geweest, was dat het moment om het roer om te gooien en van mijn passie mijn beroep te maken.

Vlak daarna kwam er een bedrijf met mobiele printers op mijn pad. Die printers waren ideaal om tijdens evenementen te gebruiken. Ik was hier uniek mee. Mijn werk kwam hiermee in een stroomversnelling. Wekelijks was ik met mijn mobiele printer door heel Europa op dans- en paardenevenementen te vinden.

Na een aantal jaren bijna ieder weekend van huis te zijn geweest, besloot ik het roer om te gooien. Ik ben me gaan richten op de zakelijke markt en heb me breder gespecialiseerd. Hierdoor werd mijn klantenkring steeds uitgebreider. De afwisseling in mijn werk vind ik het mooiste dat er is.